نکته اي که بايد هنگام مصرف انواع ترشي بايد رعايت کرد اين است که هيچ گاه با معده خالي ترشي مصرف نکنيد البته براي افرادي که ناراحتي معده دارند مصرف ترشي توصيه نمي شود. در اين مقاله نحوه درست کردن ترشي بادمجان با روغن زيتون را به شما اموزش خواهيم داد.


ترشÛ? بادÙ?جاÙ?


اين دستور يکي از ساده ترين و خوشمزه ترين دستور تهيه ترشي بادمجان است که در تهيه آن از روغن زيتون استفاده مي شود و نتيجه چند سال تجربه مي باشد.


مواد لازم:



  • بادمجان متوسط 4 الي 5 عدد

  • نمک 2 قاشق غذاخوري

  • جعفري تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوري يا 1 قاشق غذا خوري جعفري خشک شده

  • ريحان تازه خرد شده 2 قاشق غذا خوري يا 1 قاشق غذاخوري ريحان خشک شده

  • فلفل قرمز تند يا شيرين يک چهارم پيمانه

  • سير رنده شده 4 حبه

  • سرکه سيب يا سرکه سفيد 1 پيمانه

  • آب 2 پيمانه

  • روغن زيتون 1 الي 2 پيمانه


طرز تهيه:



  1. پوست بادمجان ها را بگيريد انتهاي بادمجان ها را جدا کنيد

  2. سپس بادمجان ها را به صورت ورقه هاي نازک برش بزنيد

  3. روي بادمجان ها مقداري نمک بپاشيد و خوب ورقه ها را به نمک آغشته کنيد.



براي مطالعه ادامه متن بر روي لينک اصلي زير کليک کنيد:


آموزش تصويري طرز تهيه ترشي بادمجان با روغن زيتون


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اُکالیپتوس آموزش و دانلود نرم افزار اندروید کلمن آب همکاري در ترجمه مقاله swedrftg جواب سوالات آگاه حوادث روز|اخبار|گزارش|خبر moha2016 واردات تولید پرس شیلنگ Carmen